Finnar av Whey 80

När man slutligen valt ett proteinpulver så är följdfrågan - får man finnar av Whey 80? Sanningen är den att jag inte kan svara på den frågan. Jag har sett på forum att en del hävdar att man ser fler finnar efter att ha börjat med proteinpulvret. Personligen så har jag aldrig haft särskilt många, troligtvis tack vare min kost, trots att jag använt mig av proteintillskott i väldigt många år. Därför misstänker jag att en stor del ligger i förväntan. När man väl börjar med Whey 80 eller Whey 100 så går man och tittar i spegeln varje dag med förhoppningen att där inte ska komma fler. Plötsligt så dyker där upp 1 eller 2 nya och då måste det givetvis vara proteinets fel.. Inte helt otänkbart med tanke på hur vi människor försöker rationalisera.

Mitt råd är istället att spendera så mycket tid som möjligt ute i solen och försök få en bättre kost. Sluta äta choklad, godis och liknande skräpmat som har bevisad effekt på finnarna. Det skadar inte heller att minska kolhydraterna i form av att äta mindre vitt bröd, pasta och ris. Tyvärr börjar det dyka upp allt fler studier som pekar på att detta inte är helt nyttigt för oss med hänvisning till vad människan åt innan vi började odla.

Så - oroa dig inte utan pröva dig fram. Ta gärna någon bild innan så att du verkligen kan jämföra före och efter. Annars är risken stor att du blir upprörd över varenda finne och inbillar dig att detta är ett resultat av proteinpulvret. Spendera även mycket tid ute i solen och se till att äta så bra som möjligt. Hör gärna av dig om resultatet.

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.